Professor, treu un 10 en la recerca de pis de lloguer

En aquestes setmanes sou milers els professors que ja coneixeu els vostres nous centres d’estudi i que teniu a mà les adjudicacions definitives de plaça després de les oposicions . Tant si acabes d’obtenir plaça, com si cobreixes una vacant com a interí, segur que teniu un interès comú: trobar pis de lloguer. No et perdis els consells dels nostres assessors immobiliaris perquè la teva recerca sigui tot un èxit.

Com trobar pis de lloguer durant el període escolar

Des del moment en què es fa públiques les llistes d’ adjudicació de places de mestre , molts comenceu a organitzar maletes, roba, temaris …. I per descomptat, arranqueu la recerca d’habitatge de lloguer . Trobar pis en una nova ciutat, no és tasca fàcil, però si segueixes aquests tips tot resultarà més senzill:

Estudia i delimita la zona

Primer pas per a qualsevol professor que busca habitatge de lloguer. Si vols que la teva recerca sigui fructífera hauràs de determinar una sèrie de preferències, entre les que es troba la zona en què vols viure . Has de tenir en compte si vols que estigui prop a l’escola, institut o universitat; o si, per contra, prefereixes que estigui una mica més allunyat però que disposi d’una bona comunicació per transport.

Un cop determinades les teves prioritats és moment d’analitzar la demarcació, determinar la situació de mercat , els habitatges que hi ha en lloguer, els preus o els serveis bàsics i necessaris dels què disposa com supermercats, hospitals o mitjans de transport.

Fes-te un pressupost

A l’hora de llogar un habitatge és important establir un pressupost que ens ajudi a organitzar la nostra economia i els pagaments del lloguer. Per fer un bon pressupost haurem de decidir quant podem destinar a el pagament de la renda . Una bona fórmula per calcular-la és prendre en consideració que a més de el pagament del lloguer, haurem d’assumir el pagament d’altres despeses com: subministraments, menjar, pagaments habituals … a tot això no oblidis sumar aquests imprevistos que ens poden sorgir en el nostre dia a dia com, que se’ns s’avariï el cotxe o que haguem d’anar al dentista. La nostra recomanació és que la renda de lloguer sigui com a màxim d’un terç dels teus ingressos mensuals.

Recull documentació

Sempre que anem a llogar un habitatge com a llogaters, hem d’aportar una documentació bàsica per poder formalitzar l’arrendament. Entre la documentació més freqüent que es sol·licita es troba el DNI, contracte de treball, nòmines o referències d’anteriors casolans. Tot i que la documentació sol·licitada pot variar i ser una mica més extensa, depèn del que la propietat de l’habitatge consideri necessari per demostrar la solvència econòmica del llogater en el pagament de la renda. Si vols conèixer amb detall què és el que pot demanar un propietari a un llogater, t’ho expliquem aquí.

Prepara tota la documentació per tenir-la disponible per a ser presentada quant trobis el pis dels teus somnis.

Contractes legals

Quan anem a formalitzar un lloguer és important que ens assegurem que es fa de forma legal. Un lloguer segur és aquell en què el contracte es regeix pel que estableix la Llei d’Arrendaments Urbans i el contingut recull drets i obligacions de propietari i llogater, d’una manera clara i senzilla. Un contracte 100% legal t’ajudarà a evitar malentesos o possibles problemes, així com clàusules abusives.

Assessora’t al costat de professionals immobiliaris

Cercar pis de lloguer no és fàcil i menys encara si ets nou a la ciutat, per això et recomanem que et deixis guiar i assessorar per professionals immobiliaris. T’ajudaran a trobar pis ràpid i a tenir la màxima seguretat en tots els processos. A més, comptar amb professionals immobiliaris que t’ajuden en la gestió de la recerca de pis de lloguer sempre és garantia d’agilitzar els tràmits i reduir els temps de cerca.

Avantatges de Lloguer Segur per a professors

Ets professor i has obtingut plaça o vacant i necessites buscar habitatge de lloguer per al pròxim curs? ‘En Lloguer Segur t’ajudem! Et facilitem totes les gestions del lloguer i per la teva condició de professor t’oferim un 15% de descompte. A més, posem a la teva disposició un agent immobiliari personal que t’acompanyarà i assessorarà en la recerca de la teva nova llar. No deixis escapar aquesta oportunitat i descàrrega el teu codi promocional aquí.

Amb Lloguer Segur troba fàcilment el teu pis i gaudeix a el màxim del teu nou destí.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.